prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa

Valić, Daniel
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Valić, D. (2015). Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

Valić, Daniel. "Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

Valić, Daniel. "Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

Valić, D. (2015). 'Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

Valić D. Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

D. Valić, "Karakterizacija fenilpropanoidnog biosintetskog puta u mutantima lana metodom metabolomičkog pristupa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018580

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.