Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vaško, M. (2015). Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819
Vaško, Marija. "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819
Vaško, Marija. "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819
Vaško, M. (2015). 'Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819
Vaško M. Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819
M. Vaško, "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819