diplomski rad
Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip

Marijana Bakula (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Bakula, M. (2015). Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048

Bakula, Marijana. "Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048

Bakula, Marijana. "Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048

Bakula, M. (2015). 'Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048

Bakula M. Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048

M. Bakula, "Kvantitativna deskriptivna analiza tiola u vinu Pošip", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204048