Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Maričić, N. (2015). Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962
Maričić, Nikola. "Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962
Maričić, Nikola. "Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962
Maričić, N. (2015). 'Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962
Maričić N. Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962
N. Maričić, "Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:291962