prikaz prve stranice dokumenta Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura

Pavić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Pavić, A. (2013). Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, Ana. "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, Ana. "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, A. (2013). 'Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić A. Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

A. Pavić, "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.