Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Majstorović, M. (2013). Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627
Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627
Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627
Majstorović, M. (2013). 'Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627
Majstorović M. Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627
M. Majstorović, "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627