Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Banić, B. (2013). Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496
Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496
Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496
Banić, B. (2013). 'Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496
Banić B. Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496
B. Banić, "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496