prikaz prve stranice dokumenta Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda

Banić, Branka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Banić, B. (2013). Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, B. (2013). 'Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić B. Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

B. Banić, "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.