završni rad
Alergijski potencijal nove hrane

Zrinka Šmuljić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Šmuljić, Z. (2013). Alergijski potencijal nove hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811

Šmuljić, Zrinka. "Alergijski potencijal nove hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811

Šmuljić, Zrinka. "Alergijski potencijal nove hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811

Šmuljić, Z. (2013). 'Alergijski potencijal nove hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811

Šmuljić Z. Alergijski potencijal nove hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811

Z. Šmuljić, "Alergijski potencijal nove hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090811