prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira

Švigir, Irena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Švigir, I. (2015). Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

Švigir, Irena. "Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

Švigir, Irena. "Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

Švigir, I. (2015). 'Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

Švigir I. Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

I. Švigir, "Optimiranje proizvodnje sira tipa Mysost i deserta na bazi tog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090647

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.