Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Volarić, V. (2013). Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255
Volarić, Veronika. "Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255
Volarić, Veronika. "Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255
Volarić, V. (2013). 'Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255
Volarić V. Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255
V. Volarić, "Utjecaj 1 -butil-3-metilimidazolijevog acetata na klijanje ječma", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664255