prikaz prve stranice dokumenta Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade

Pejić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Pejić, M. (2013). Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

Pejić, Mateja. "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

Pejić, Mateja. "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

Pejić, M. (2013). 'Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

Pejić M. Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

M. Pejić, "Izolacija teobromina iz kakao praha i čokolade", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819779

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.