prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande

Ložnjak, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Ložnjak, P. (2013). Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak, P. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Ložnjak P. Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

P. Ložnjak, "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.