Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Ložnjak, P. (2013). Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455
Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455
Ložnjak, Petra. "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455
Ložnjak, P. (2013). 'Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455
Ložnjak P. Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455
P. Ložnjak, "Izolacija i karakterizacija lako hlapljivih komponenata iz cvijeta i lista lavande", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951455