Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Barbir, T. (2013). Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758
Barbir, Tina. "Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758
Barbir, Tina. "Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758
Barbir, T. (2013). 'Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758
Barbir T. Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758
T. Barbir, "Priprava ekstrakata brokule i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:636758