Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Stojanović, M. (2013). Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, M. (2013). 'Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović M. Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
M. Stojanović, "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094