diplomski rad
Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima

Katja Pilar (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Pilar, K. (2013). Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776

Pilar, Katja. "Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776

Pilar, Katja. "Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776

Pilar, K. (2013). 'Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776

Pilar K. Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776

K. Pilar, "Karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium prisutnih u liofiliziranim probiotičkim pripravcima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700776