Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Katić, M. (2013). Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146
Katić, Mihaela. "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146
Katić, Mihaela. "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146
Katić, M. (2013). 'Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146
Katić M. Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146
M. Katić, "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146