diplomski rad
Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja

Mihaela Katić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Katić, M. (2013). Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146

Katić, Mihaela. "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146

Katić, Mihaela. "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146

Katić, M. (2013). 'Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146

Katić M. Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146

M. Katić, "Utjecaj načina proizvodnje na sastav masnih kiselina te na udjel i sastav fenola lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425146