Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Janči, M. (2013). Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863
Janči, Marijana. "Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863
Janči, Marijana. "Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863
Janči, M. (2013). 'Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863
Janči M. Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863
M. Janči, "Aflatoksin B1 i okratoksin A u žitaricama s područja sjeverozapadne Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:404863