Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Petrić, D. (2013). Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819
Petrić, Dijana. "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819
Petrić, Dijana. "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819
Petrić, D. (2013). 'Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819
Petrić D. Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819
D. Petrić, "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819