Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Lukinović, V. (2013). Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567
Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567
Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567
Lukinović, V. (2013). 'Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567
Lukinović V. Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567
V. Lukinović, "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567