Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Barić, T. (2015). Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737
Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737
Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737
Barić, T. (2015). 'Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737
Barić T. Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737
T. Barić, "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737