diplomski rad
Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima

Tihana Barić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Barić, T. (2015). Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, T. (2015). 'Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić T. Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

T. Barić, "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737