Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Ivančan, I. (2015). Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959
Ivančan, Ivana. "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959
Ivančan, Ivana. "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959
Ivančan, I. (2015). 'Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959
Ivančan I. Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959
I. Ivančan, "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959