diplomski rad
Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom

Ivana Ivančan (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Ivančan, I. (2015). Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959

Ivančan, Ivana. "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959

Ivančan, Ivana. "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959

Ivančan, I. (2015). 'Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959

Ivančan I. Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959

I. Ivančan, "Praćenje kvalitete napitaka od žitarica nir spektroskopijom i Briggs-Rauscher-ovom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:372959