Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Hrstić, A. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446
Hrstić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446
Hrstić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446
Hrstić, A. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446
Hrstić A. Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446
A. Hrstić, "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446