prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba

Hrstić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Hrstić, A. (2013). Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

Hrstić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

Hrstić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

Hrstić, A. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

Hrstić A. Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

A. Hrstić, "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na fizikalna svojstva kukuruznog, pšeničnog i rižinog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934446

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.