diplomski rad
Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda

Ena Lež (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Lež, E. (2013). Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638

Lež, Ena. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638

Lež, Ena. "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638

Lež, E. (2013). 'Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638

Lež E. Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638

E. Lež, "Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456638