Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Velikanja, M. (2012). Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604
Velikanja, Maja. "Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604
Velikanja, Maja. "Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604
Velikanja, M. (2012). 'Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604
Velikanja M. Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604
M. Velikanja, "Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684604