diplomski rad
Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade

Antonija Rako (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Rako, A. (2012). Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384

Rako, Antonija. "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384

Rako, Antonija. "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384

Rako, A. (2012). 'Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384

Rako A. Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384

A. Rako, "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384