Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Rako, A. (2012). Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384
Rako, Antonija. "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384
Rako, Antonija. "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384
Rako, A. (2012). 'Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384
Rako A. Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384
A. Rako, "Antioksidativni kapacitet voćnih nektara brusnice i borovnice nakon ultrazvučne obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758384