diplomski rad
Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane

Andrea Adanić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Adanić, A. (2012). Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010

Adanić, Andrea. "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010

Adanić, Andrea. "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010

Adanić, A. (2012). 'Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010

Adanić A. Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010

A. Adanić, "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010