Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Lipar, V. (2012). Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077
Lipar, Vedran. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077
Lipar, Vedran. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077
Lipar, V. (2012). 'Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077
Lipar V. Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077
V. Lipar, "Utjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396077