Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vladić, M. (2012). Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919
Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919
Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919
Vladić, M. (2012). 'Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919
Vladić M. Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919
M. Vladić, "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919