diplomski rad
Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C

Dragana Mihić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Mihić, D. (2012). Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689

Mihić, Dragana. "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689

Mihić, Dragana. "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689

Mihić, D. (2012). 'Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689

Mihić D. Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689

D. Mihić, "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri 40°C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:528689