diplomski rad
Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje

Andrijana Horvat (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Horvat, A. (2012). Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, A. (2012). 'Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat A. Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

A. Horvat, "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629