Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Drmić, H. (2012). Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372
Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372
Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372
Drmić, H. (2012). 'Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372
Drmić H. Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372
H. Drmić, "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372