diplomski rad
Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera

Helena Drmić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Drmić, H. (2012). Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, H. (2012). 'Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić H. Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

H. Drmić, "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372