Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Premoša, T. (2012). Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707
Premoša, Tea. "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707
Premoša, Tea. "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707
Premoša, T. (2012). 'Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707
Premoša T. Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707
T. Premoša, "Utjecaj sastojaka na antioksidacijski kapacitet čokoladnih likera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094707