Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Bitunjac, J. (2012). Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567
Bitunjac, Jelena. "Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567
Bitunjac, Jelena. "Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567
Bitunjac, J. (2012). 'Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567
Bitunjac J. Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567
J. Bitunjac, "Utjecaj vrste čokolade na polifenolni sastav čokoladnih likera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856567