Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Krizmanić, T. (2016). Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739
Krizmanić, Tena. "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739
Krizmanić, Tena. "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739
Krizmanić, T. (2016). 'Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739
Krizmanić T. Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739
T. Krizmanić, "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739