završni rad
Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline

Krizmanić, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Krizmanić, T. (2016). Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

Krizmanić, Tena. "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

Krizmanić, Tena. "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

Krizmanić, T. (2016). 'Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

Krizmanić T. Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

T. Krizmanić, "Biotransformacija i antimikrobna aktivnost kombucha napitaka od aronije, kadulje i lista masline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886739

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.