Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Orešković, P. (2011). Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668
Orešković, Petra. "Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668
Orešković, Petra. "Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668
Orešković, P. (2011). 'Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668
Orešković P. Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668
P. Orešković, "Optimiranje jelovnika vegetarijanaca primjenom različitih baza podataka o nutritivnom sastavu hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186668