Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bedić, H. (2011). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906
Bedić, Helena. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906
Bedić, Helena. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906
Bedić, H. (2011). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906
Bedić H. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906
H. Bedić, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906