Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina

Dijana Petrić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Petrić, D. (2011). Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, Dijana. "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić, D. (2011). 'Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Petrić D. Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

D. Petrić, "Učinkovitost proizvodnje mliječne kiseline mikrobnim procesom iz različitih obnovljivih sirovina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895461

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.