završni rad
Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive

Vanja Sabljak (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Sabljak, V. (2010). Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000

Sabljak, Vanja. "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000

Sabljak, Vanja. "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000

Sabljak, V. (2010). 'Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000

Sabljak V. Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000

V. Sabljak, "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000