Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Sabljak, V. (2010). Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000
Sabljak, Vanja. "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000
Sabljak, Vanja. "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000
Sabljak, V. (2010). 'Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000
Sabljak V. Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000
V. Sabljak, "Utjecaj zagrijavanja i enzimskog tretmana na kvalitetu soka od šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307000