Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enzimska analiza kupinovih vina

Josipa Lisičar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Lisičar, J. (2011). Enzimska analiza kupinovih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727

Lisičar, Josipa. "Enzimska analiza kupinovih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727

Lisičar, Josipa. "Enzimska analiza kupinovih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727

Lisičar, J. (2011). 'Enzimska analiza kupinovih vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727

Lisičar J. Enzimska analiza kupinovih vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727

J. Lisičar, "Enzimska analiza kupinovih vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:082727