Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline

Tea Balaško (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Balaško, T. (2011). Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

Balaško, Tea. "Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

Balaško, Tea. "Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

Balaško, T. (2011). 'Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

Balaško T. Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

T. Balaško, "Amilolitička aktivnost bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393407

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.