Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina

Ines Milinović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Milinović, I. (2011). Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136

Milinović, Ines. "Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136

Milinović, Ines. "Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136

Milinović, I. (2011). 'Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136

Milinović I. Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136

I. Milinović, "Značaj jabučno-mliječne fermentacije u proizvodnji vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040136