završni rad
Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda

Bruno Čalopek (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Čalopek, B. (2011). Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601

Čalopek, Bruno. "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601

Čalopek, Bruno. "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601

Čalopek, B. (2011). 'Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601

Čalopek B. Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601

B. Čalopek, "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601