Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Čalopek, B. (2011). Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601
Čalopek, Bruno. "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601
Čalopek, Bruno. "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601
Čalopek, B. (2011). 'Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601
Čalopek B. Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601
B. Čalopek, "Neki fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete bagremovog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741601