Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji

Maja Mušić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Mušić, M. (2010). Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614

Mušić, Maja. "Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614

Mušić, Maja. "Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614

Mušić, M. (2010). 'Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614

Mušić M. Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614

M. Mušić, "Upotreba termostabilnih enzima u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480614