Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Cuki, I. (2011). Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki, I. (2011). 'Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
Cuki I. Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368
I. Cuki, "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368