prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae

Rušev, Ana (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Rušev, A. (2011). Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

Rušev, Ana. "Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

Rušev, Ana. "Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

Rušev, A. (2011). 'Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

Rušev A. Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

A. Rušev, "Utjecaj Sec14p proteina i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583938

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.