diplomski rad
Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade

Doroteja Đurđek (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Đurđek, D. (2011). Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, Doroteja. "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, Doroteja. "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, D. (2011). 'Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek D. Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

D. Đurđek, "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239