završni rad
Senzorska procjena različitih sorti oraha

Vidić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vidić, J. (2017). Senzorska procjena različitih sorti oraha (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

Vidić, Jelena. "Senzorska procjena različitih sorti oraha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

Vidić, Jelena. "Senzorska procjena različitih sorti oraha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

Vidić, J. (2017). 'Senzorska procjena različitih sorti oraha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

Vidić J. Senzorska procjena različitih sorti oraha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 13.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

J. Vidić, "Senzorska procjena različitih sorti oraha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363590

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.