Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vranešević, M. (2017). Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759
Vranešević, Mia. "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759
Vranešević, Mia. "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759
Vranešević, M. (2017). 'Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759
Vranešević M. Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 24.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759
M. Vranešević, "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759