Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Jurić, M. (2017). Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886
Jurić, Mateja. "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886
Jurić, Mateja. "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886
Jurić, M. (2017). 'Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886
Jurić M. Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886
M. Jurić, "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886