Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Cvitković, D. (2017). Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822
Cvitković, Daniela. "Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822
Cvitković, Daniela. "Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822
Cvitković, D. (2017). 'Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822
Cvitković D. Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822
D. Cvitković, "Utjecaj procesa obrade na stresne parametre kod Escherichie coli", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063822